Gladius.com.hrUdobnost, sigurnost i zdravo stanovanje

– stvarne su vrijednosti unutar Vaša četiri zida. To je dovoljan razlog da ne pravite nikakve kompromise kad je u pitanju izbor stolarije za Vaš dom, nego da izaberete soluciju koja je dizajnirana da Vam poboljša kvalitetu života. PVC prozori i vrata tvrtke Gladius izrađeni od profila KBE System_70mm napravljeni su tako da zadovolje i najprobirljivije kupce i ispune najstrože izolacijske, tehnološke, funkcionalne i ekološke kriterije koji se postavljaju pred suvremenu stolariju.

Optimalna ekonomičnost kao imperativ

Stalni rast cijena energenata zahtijeva maksimalnu ekonomičnost, a investiranje u vanjsku stolariju s visokim vrijednostima toplinske izolacije predstavlja zapravo uštedu na duži rok. Zahvaljujući konzistentnoj 6-komornoj tehnologiji i mogućnostima ugradnje širokog raspona ostakljenja, uključujući i specijalna funkcionalna stakla, stolarija izrađena od KBE System_88mm profila postiže vrhunske izolacijske vrijednosti i može igrati ključnu ulogu u smanjenju izdataka za utrošenu energiju.

Funkcionalnost i individualni dodir

Sustavi zaštite od sunca iz Gladiusa su pouzdani regulatori svjetloti koja prodire u unutrašnjost Vašeg dooma, ali predstavljaju i zaštitu od neželjenih pogleda, prekomjerne hladnoće ili topline, buke, udara vjetra i kiše. Također, doprinose uštedi energije, a time i očuvanju okoliša. No, pored uvjerljive funkcionalnosti, oni predstavljaju i važan oblikovni element, koji vašoj fasadi daje ono "nešto posebno", neponovljivost i individualnost.